perjantai 16. elokuuta 2013

Helmi: Pink Vanilla Desserts

Pakko kirjoittaa paikasta joka on aivan helmi ja jossa on pakko pistäytyä aina Uudessakaupungissa vieraillessa. Saanko esitellä: Pink Vanilla Desserts!

Pahoittelen, mulla ei ole kunnon kuvia paikasta ainakaan nyt tähän hätään, mutta käykäähän kurkkaamassa facebookissa. Syytän päivittäistä makeanhimoani osin päivittäin ilmestyviä valokuvia päivän menusta ja olen sekä kiitollinen että katkera ettei asuta lähempänä. Kukkaro ja paino kiittävät, mieliteot ei. :D Vaikka okei, on mulla makeanhimo ollut aika usein aiemminkin...


Paikka on aivan keskustan tuntumassa "kivenheiton päässä" torista, mutta sen verran sivussa, että se pitää tietää jotta sinne varmasti tiensä löytää. Vahngossa ei välttämättä tästä kulje ohi vaikka keskustassa kävisi. Joka tapauksessa, kun ohi kulkee niin jo ulkopuolella tulee pakottaa tarve piipahtaa sisään.

Ja miksikö mä olen niin kovin tykästynyt Pink Vanillaan, tai "phink fanillaan" kuten meidän tyttö syystä tai toisesta paikan lausuu? :D Monestakin syystä:

* Rakastan kaikkea kaunista ja suloista, ja tämä paikka on sitä joka ikistä viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ajatelkaa nyt että jopa vessassa oli vaaleanpunainen roskapussi! :O :D

*Rakastan kaikkea hyvää. Ja täältä sitä löytyy jos ja vaikka minkä laista. Herkkupuolella mm. ihania cupcakeja niin paljon että joka kerta on valinnan vaikeus (paitsi mein tytöllä joka valitsee aina jotain missä on vaaleanpunainen kuorrute). Niin ja ne cinnamonbunit... Apua. Kieli menee melkein mukana ja niitä vois syödä vaikka 5 kerrallaan. :D .Juomia löytyy niin kylmiä kuin kuumiakin fiiliksen mukaan.

*Palvelu on mitä loistavin. Ilmapiiri on ihana, aurinkoinen ja valoisa. Täällä kokee itsensä tervetulleeksi.

*Superhelmi: Lasten leikkinurkka! Täällä voi oikeesti itse istuskella ja nauttia olostaan ihan kaikessa rauhassa kun muksut viihtyy leikkinurkkauksessa. Mein tyttö ainakin todella hyvin. Pois ei haluais lähteä. Harvemmin kahviloissa oon törmännyt tämmöiseen luksukseen. :)

*Tää paikka on siisti ja kaikki yksityiskohdat on viimeistä myöten harmoniassa keskenään. Rento.

*Taustalla soi ihana musiikki. Täällä voi rupatella kaverin kanssa tai ihan vaan olla ja ajatella. 

Nämä nyt näin alkuun heti mielessäni lueteltavana. Sit muutama surkea kuva... :)



Tiskiä ja valikomaa...


Leikkinurkkauksen seinää.


Leikkinurkkausta..




Ja kaikille jotka nyt innostutte heti matkaamaan tähän ihanaan kahvilaan, muistakaa käteistä ottaa mukaan! Ainakin toistaiseksi täällä käynyt vain käteismaksu. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos Mariiqa, ihanasta kirjoituksesta!! :) t.PVd-tiimi <3

    VastaaPoista
  2. Hih! Eipä mitään. Kiitos teille, piristätte päivää joka kerta siellä käydessä. Esikoinenkin leikkii nykyään kotona usein "phink fanillaa". :D

    VastaaPoista