torstai 9. lokakuuta 2014

Saumanvaran sydämestä

Saumanvaran ryhmässä laitettiin pystyyn Saumanvaran sydämestä -projekti Roosa Nauha-kampanjan hyväksi. Huomenna 10.10 järjestetään facebookissa huutokauppa klo 10-22. Tässä linkki huutokauppaan:

Huutokaupassa on myynnissä vaatteita lapsille, aikuisille, lisäksi löytyy kaikkea mukavaa kotiin ja sisustukseen ym. ym. Kaikissa tuotteissa lähtöhinta on 5e ja huudot vähintään euron. Jännityksellä odotan minkälainen potti Saumanvarassa aikaan lopulta saadaan! Yhteistyössä on voimaa ja olen ollut ihan hirveän innoissani tässä mukana.

Minäkin tosiaan siis innostuin, vähän enemmänkin. Ideoita olisi ollut toteutettavaksi vaikka kuinka, mutta lopulta neljä vaatetta/settiä  on huomenna huudettavana. Tällaisia minä sain aikaiseksi:

Huppari pojalle (miksei tytöllekin..?) kokoa 134cm.


 Edessä applikoitu sarvikuono. Muotoja mustalla ompelin vähän näkyviin muutakin kuin ääriviivat, luonnossa näkyy paremmin kuin tässä kuvassa, ehkä selvän saa...


Takaa ihan perushuppari.


Seuraavaksi tein keijutyttöpaidan. Keiju sama kuva mutta eri kankaista applikoituna kuin aiemmassa postauksessa olleessa pinnitaulussa ollut keiju. Ja tässä vähän suurempana.


Applikaatio vähän lähempää:


Kaula-aukon tietämiin hieman blingblingiä... <3 Näiden asetteluun sain kyllä kulumaan uskomattoman paljon aikaa. :D


Sitten syntyi body + housut setti 80cm pojalle. Eskarilaiseni ja tämän kaveri kyllä totesivat että tämä on tyttöjen vaate kun siinä on sydämiä... Että tiedä sitten... :D


Body tässä. Tykästyin tähän kankaaseen erityisen paljon vasta tehdessä. Tätä olisi tyttövärisenäkin, tiedä sitten pitäisikö hankkia.. Tosin tällä hetkellä on kankaidenostolakko ja kulutuskausi päällä, joten taitaa jäädä hankkimatta.


Housut joustofroteesta. Lahkeiden piiitkät resorit pidentävät käyttöikää, voi ottaa jo aiemmin käyttöön kun taittaa resorit kaksinkerroin. 


Ja vielä viimeisimpänä eikä laisinkaan vähäisimpänä mun mielestä kaikkein ihanin tuotos:


Trikoinen paita kokoa 92cm. Ja mikä tästä tekee erityisen ihanan, on se, että tämä on eskarilaiseni suunnittelema. Hän sivusta seurasi minun Roosa nauha -huutokauppapuuhailujani ja tuli sitten piirrustuksen kanssa ja ilmoitti että hän haluaa että teen myyntiin paidan jossa tämä kuva. Meinasi jo tohinassa unohtua mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, tämäkin myyntiin päätyi. <3 Ja kyllä on suunnittelija ylpeä. <3


Alla vielä lähtökohta jonka sain. Lisäksi tyttö valitsi kankaan. Minä hoidin sitten kaavat ja varsinaisen toteutuksen. :)


Käykäähän huutelemassa 10.10, eikös! Kohteita huutokaupassa on likemmäs 500, joten eiköhän sieltä aika monelle jotakin kivaa löydy! :)

Täältä voi seurata miten Saumanvaralaisten potti kasvaa! :)

<3



2 kommenttia:

  1. Aivan upeita nuo sun ompelemat jutut huutokauppaan! Varsinkin tuon pienen designerin piirros sykähdytti jotain sisällä ja upeasti olet saanut sen toteutettua :) Paljonko näistä tuli lopulta yhteensä hyväntekeväisyyspottiin? On tosiaan ilo saada olla tälläisessä projektissa mukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Näitä oli ihana tehdä! Ja tuo tyttösen suunnittelema paita oli ehkä se kaikkein sykähdyttävin näistä mulle itselle... Yhtä kaikki oli ihan hurjan hienoa olla tällaisessa projektissa mukana, näistä mun tekeleistä pottiin tuli yhteensä 132euroa, huhhuh! :)

      Poista