torstai 8. tammikuuta 2015

Teemana avaruus

Avaruus. Se on ollut kova sana viime syksystä asti, kun esikoisella oli eskarissa avaruusteema. On pohdittu avaruutta, tähtiä, planeettoja. Lainattu kirjastosta avaruusaiheisia kirjoja. Jos sanon että taivaalla näkyy tähtiä, esikoinen korjaa, että "ai avaruudessa vai". Siskollani on avaruuskuvioiset leggarit, jotka ovat tyttöni mielestä olleet ihan huiput.

Joulukuun lopulla käytiin tytön kanssa hypistelemässä Eurokankaan uusia digiprinttitrikoita. Oli heppaa, söpöjä koiria ja ihanaa delfiinikuosia. Sitten tyttö näki sen: avaruusdigiprintin. Ja sitä oli saatava. Leggareihin. Koska tädilläkin on avaruusleggarit ja hän haluaa myös.

Avaruuskangasta ostettiin. Leggarit siitä syntyi ja uusimmasta Ottobre-lehdestä peplum-kaava, 122cm leveydellä ja 128 pituudella. Hihat olivat megapitkät, mutta paita muutenkin niin väljä, etten alkanut lyhentämään hihoja, käyttöikää tällä paidalla taitaa tulla aika paljon. 


Peplumin etukappaleelle applikoin palan avaruutta myös.


Leggarikaava jälleen kerran Mallikelpoisen ohjeiden mukaan piirretty. Päivitetty koko vähän pituutta kasvaneelle tytölle. :)


<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti