keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kesästä haaveillen.

Ei se talvi nyt oikeen osaa päättää tuleeko vaiko eikö. Siispä kesää haikaillen jotain ihanan keväisenkseäisen raikasta tytölle... Olen rakastunut ihaniin valokuvamaisiin digiprintteihin, tämä kangas oli yksi sellainen löytö, joka on aivan ihana. Mallina taas OB 1/15 peplum tuolle omalle tytölle sopivaksi muokattuna. 


Olen tällä hetkellä jotenkin tosi tykästynyt tähän ehkä maailman simppeleimpään tapaan tehdä pääntie, se jotenkin vaan siisteydellään hivelee mun silmää ja mieltä:


Ja vaikka mulla ei peittaria ole (eikä varmaan vielä aikoihin tulekaan olemaan), niin ihan nättiä jälkeä  nurjallekin puolelle saa saumuri + kaksoisneulayhdistelmälläkin onneksi tehtyä:


Tässä helmakäänne nurjalta puolelta:


Kaverikseen tämä peplum sai Noshin farkkucollegesta tehdyt housut. Piti tehdä sivutikkauksineen päivineen mahdollisimman "farkkumaiset", mutta siinä kohtaa kun tajusin takataskujen jollain ihmeen mokalla päätyneen hiukan eri etäisyydelle takasaumasta, alkoi koko projekti harmittaa niin, että jätin ne sivutikkauksetkin lopulta tekemättä. Eteen tein sentään valevetoketjuhalkion, ei kyllä kuvassa kovin hyvin näy... 
No, kun tyttö nämä veti päälleen niin ihan oklta ne näytti. Illalla piti saada saman tein pesuun, koska haluaisi huomennakin nämä päälleen. Se kai lienee pääasia. :)


Ensimmäistä kertaa yritin kokeilla jonkinlaista takataskua tikkauksineen. Ja. Nooo. Sinnepäin. :D Ensikerralla paremmin. Näitä tikatessa opin jo monta uutta asiaa jotka ensi kerralla varmasti osaan tehdä paremmin. :)


<3






4 kommenttia:

  1. Kiva kuvio takataskun tikkauksessa. Yksityiskohdat ratkaisee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hauskaa, että vaikka nämä housut meni omasta mielestä enemmän tai vähemmän metsään, on niistä tullut sitten tuon tytön lempparihousut. Takuulla vetäisee jalkaansa jos puhtaina ovat. Ja kuulemma noiden takataskujen ja sydämien takia tykkää. :D

      Poista