sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Jotain itselle...!

Jo piiiiiitkään on ollut suunnitelmissa ommella vaatteita myös itselle. Jotenkin se toimeen ryhtyminen on ollut vain varsin saamatonta. Yhdet legginssit tein (niistä mahdollisesti myöhemmin), mutta tekemisen meininkiin minut inspiroi toden teolla Mallikelpoinen-blogista löytyvä postaus legginssikaavojen piirtämisestä mittojen mukaan.

Yllätys yllätys: pöksyt sopivat ja istuvat täydellisesti! Hyvät, selkeät ohjeet, kun jopa minä, melko aloitteleva ompelija muutaman korvatulehdusvauvan kanssa valvotun yön jälkeen onnistun! Jesh!

Leggareille kaveriksi ompelin Burda 1/14 lehdestä nappaamallani kaavalla paidan jota kutsun ruttupaidaksi. Mies tokaisi että noihin ryppyihin ja raitoihin kestää vähän tottua. :D Mutta ei se mitään, mä itse tykkään tästä. :)


Niinkun niiiin luonnollista poseeraamista... ;) Paidan kangas ihan tavistrikoota, muistaakseni Nanson.


Leggarit istuu oikeesti myös takapuolesta vaikka näissä kuvissa vain lahkeita esittelenkin. Hyvät ja mukavat päällä. Leggarien kangas on farkkujerseytä.


Tässä vikassa kuvassa näkyy nuo raitojen kohdistukset joista oon kyllä ihan tyytyväinen.

Ei se ihan niin kamalaa ollutkaan itselle ommella. Lisää on luvassa. :)

4 kommenttia:

  1. Hienot leggingsit! Minunkin pitäisi piirtää kaavat tuolla ohjeella, toivottavasti onnistun edes lähelle niin hyvin kuin sinä :)

    VastaaPoista
  2. Sama leggarikaava on suunnitteilla myös täällä. Ihan mahtavasti olet onnistunut sekä leggareissa että paidassa. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hienoja kummatkin, leggarikaavaa kokeilen ihan lähiaikoina ja ton paidankin bongasin kokeiltavien joukkoon. Toivottavasti onnistun edes lähelle sua. Vau!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanista kommenteista ja kehuista! Tuo ohje todellakin oli hyvä, aikomuksena on tehdä myös isommalle tytölle kaava. :)

    VastaaPoista