lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kangasvaihtareiden inspiroimaa.

Jokin aika sitten osallistuin alueemme facebookompeluryhmän kangasvaihtaritapahtumaan. Tässäpä pari sieltä kainalooni tarttuneista ihanuuksista lopullisessa muodossaan.

Ihana leijona-trikoo ihastutti suloisella kuvallaan, raikkaalla keväisellä värillään ja ah niiiiiiiin pehmoisella tunnullaan. Se päätyikin lopulta ensimmäisenä käsittelyyn ja siitä syntyi tyttöjen serkkupojalle paita.


Seuravaksi käsittelyyn pääsi ihana bambivelour, josta syntyi mekkonen. Sille halusin ehdottomasti velourleggarit kaveriksi. Kaapista sopivaa yksiväristä ei löytynyt, joten huutelin apuja ompeluryhmämme seinällä ja sitä kautta päätyi sitten tuo ihana pinkki meille ja pöksyiksi.


Keltaista leijonatrikoota jäi vielä sen verran, että päätin tehdä siitä meidän kuopukselle bodyn. Materiaali on kyllä niin käsittämättömän ihanan pehmeää, että jotain samantuntuista pitää saada kyllä itsellekin vaatteeksi. Ihanuus!


Kuvassa näkyy vielä merkkauskynän jäljet, hups. :D Erityisen tyytyväinen olen kanttauksien onnistumiseen. Ja Ukkokullalle iso kiitos joululahjaksi saamistani nepparipihdeistä. Hiukanko käy kätevämmin tuo neppien kiinnittäminen niillä kuin vasaran kanssa. :)

Ja tuotos kelpasi myös käyttäjälleen joka ryösti sen itselleen melko nopeasti kun olin sen lattialle kuvattavaksi asetellut...


<3

Kiitos kaikille hyvistä vaihdoista, toivottavasti olitte tyytyväisiä minulta saamiinne. :)

Lisääkin uusia kankaita vaihtareilta päätyi minulle, niistä sitten myöhemmin joku kerta kun pääsevät ensin käsittelyyn asti. :)





2 kommenttia: