keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Sinistä juhlaan.

Toukokuulla Eurokankaan palalaarista silmiin osui ihana sininen isoin kukin kuvioitu Scuba-niminen kangas. Tosi joustavaa, pehmoista, paksuhkoa. Blogeissa olen törmännyt siitä tehdyn mm. legginssejä. Ostin sen sitten mukaani ajatuksena tehdä siitä kesän juhliin uusi mekko. Ensimmäiset kahdet juhlat menivät vielä viimekesänä hankitussa odotus-imetysmekossa, mutta viime viikonloppuna olleisiin serkun rippijuhliin sain lopulta mekon tehtyä.

Mallia musta ei ikinä saa. Mä en osaa poseerata kameralle enkä olla millään tavalla luonnollinen. No. Eiköhän se selviä kutienkin millainen mekko tässä on tullut tehtyä.. :)

Eestä:

Takaa:


Sivusta:

Kaavan pohjalla oli Ottobre 2/2014 Asian print, jota aika lailla muokkasin. Pidensin ja levensin helmaa, takaa helma myös pyöreästi muutaman sentin pidempi kuin edestä. Etukappaleelle muokkasin "vesiputouskauluksensuuntaisen löysähkön lörpsötyksen". Kaula-aukko leveni kauemmas vartalon keskikohdasta, olkaa levensin kohti käsivartta niin että sain tuommoiset ns. hihanalut syntymään. Selkeästi selostettu, eikös? :D

Päällä tämä on joustavuutensa ja muutenkin tuntunsa vuoksi ihan älyttömän ihana kangas! Tykkään! <3

5 kommenttia: