sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Keijuja




Toisinaan vastaan tulee kangas, joka ei verkkokaupan kuvakkeessa (tai ylläolevassa tai muissakaan valokuvissa) ihan kauheasti sytytä, mutta sitten luonnossa saa huokaisemaan ihastuksesta. Tämä Sashopin keijutrikoo on yksi niistä. Olin katsellut sitä - punaisen värin vuoksi uskoin isomman tytön siitä kovasti, mutta en kuitenkaan uskonut sitä tilaavani. Kuitenkin Kankaiden Yö-tapahtumassa kävi niin, että voitin 10e lahjakortin Sashopiin ja tilasin sitten tätä pienen pätkän. Ja kun se postista kolahti, niin oih ja voih. IHANA! Raikas, pirteä, kaunis, ai että..!


Kaapista löytyi varsin hyvin keijun siipien kanssa natsaavaa trikoota, ja tein siitä tuommoiset pienet somat perhoshihat. Tässä opettelin myös ensimmäisen kerran käyttämään saumurini rullapäärmettä. Ohjekirja oli tietenkin hukassa, mutta netin ompeluryhmästä sain nopeasti selkokieliset ohjeet ja rullapäärmäys onnistui. Mun uusi lempikaveri. :) Rullapäärmeellä laitoin sekä perhoshihojen reunat, että koko tunikan helmankin.


Kaverikseen tunika sai caprileggarit, joihin silitin lahkeisiin tunikasta ideansa ottaneet perhoset. Täysin vastaavan muotoiset ne eivät ole, mallailin ja saksin vapaalla kädellä. Vasta jälkeenpäin keksin miten olisin saanut kopioitua perhosten muodon täydellisesti mutta eipä tuo nyt haittaa. :)


Tässä vielä sovituskuvia:





<3


p.s. Mä opettelen niin kovasti näiden ompelusten tekemistä ja ompelukoneiden käyttöä, etten koskaan muista opetella kameran käyttöä ja siksi kuvat ovat ainakin toistaiseksi aina valitettavan "räps ja räps" -laatuisia... :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti