torstai 30. tammikuuta 2014

Katastrofihousut

Aina ei mene niinkuin kuvittelisi asioiden sujuvan. Saanko esitellä. Katastrofihousut. Uusimman Ottobren Relaxed fit, housut jotka ajattelin "äkkiä tuosta vain surauttavani" oikeanlaisen kankaan puuttuessa jostakin Jättirätin palalaarista mukaan tarttuneesta paksusta interlock-tyyppisestä trikoosta (mitälie). (Ja onneksi tämä kankaanpala ei paljoota maksanut..)


Kaavojen piirto sujui hyvin. Leikkuuvaihe sujui hyvin. Mutta se ompeluvaihe. Miten voikin aivan KAIKKI hakata vastaan. Ompelukone toimi kyllä (paitsi että jälleen kerran ensimmäinen napinläpi sutta ja sekundaa...) mutta minä itse sähläsin ja söhläsin. On ommeltu miten sattuu, purettu. Vyötärökaitaleeseen meni tänään aamupäivällä tunti, purin, ompelin, purin, ompelin... Lopulta leikkasin resorista uuden kaitaleen. Loppujen lopuksi näitä pikaisia pöksyjä väkerrettiin kolmen päivän kaikki mahdolliset ompeluun liikenevät ajat. Lähempää tarkastelua eivät siedä, mutta eiköhän näitä ainakin kotihousuina tule käytettyä. Ikionnellinen olen siitä että nämä olivat koeversio ihan "jostainkankaastavaan" eikä mikään "the kangas". Huh!

Tytön toiveesta pinkit tikkaukset, kas kun mustat housut on niin tylsät. Mut ihan päheet näistä tuli sen puoleen.

Jos nämä tytölle istuu niin ehkä minä kaikesta kaaoksesta huolimatta uskaltaudun tekemään toisetkin tällä kaavalla. Toisissa ei voi enää sählätä yhtä paljon, eihän..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti