sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Veikeitä kissoja, suloisia rusetteja

Tyttö ilmoitti taannoin olevansa hiukan enemmän kissaihminen kuin koiraihminen. Kaapista löytyi velourinen kissakangas, josta muotoutui kissaihmiselle kissamekko. Väri on ilmeisesti hieman väärä (siis kaikenhan pitäisi olla punaista tai pinkkiä!), koska meni viikon verran ennen kuin suostui käyttöön ottamaan. Sen jälkeen on kyllä päälle lopulta onneksi kelvannut. Kaava on muokattu Ottobren 1/2012 kansikuvassa olevan mekon pohjalta, helmaosan verran muutin.


Perjantai-illalla tapahtui pienoinen ihme ja molemmat tyttöset olivat unessa jo reippaasti ennen yhdeksää. Järkevä univelasta kärsivä äiti olisi tietenkin painunut kerrankin itse ajoissa nukkumaan, mutta ompeluun hurahtanut (toivottavasti siltikin ihan järkevä :P) äiti juoksi kiiruusti ompelukoneen ääreen. Uusimman Ottobren (1/2013) Blue Orange -kaavalla sain jämäpaloista kasaan pienemmällekin mekon. Kiva kaava ja malli, mutta yllättäen melko pientä kokoa. Typsy on nyt 67cm ja painonsa kanssa keskikäyrillä kasvava, mutta 74cm kaavalla tehty mekko ei ole kyllä yhtään väljä vaan just eikä melkein passeli.


Ja koska hurahdin rusetteihin, niin niitä lisää. Molemmille.


Isomman pannan tein poistamalla vanhasta huonoksi menneestä hiuspannasta sen kangasosion muovin päältä pois. Päällystin natsaavan värisellä joustocollegesuirulla ja liimasin pikaliimalla rusetin kiinni. Saas nähdä miten kestävä ratkaisu tuo pikaliima, mietin täällä kovasti mikä olisi parempi kiinnitysaine jos tämä ei pidä. Toisaalta yhden päivän jo ollut menossa mukana eikä miksikään ole mennyt, joten ehkäpä tuo kestää.


Tällaista tänään. <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti