tiistai 21. tammikuuta 2014

Keväinen veivaus

Osallistuin viime perjantaina facebookin ompeluryhmän savaway-haasteeseen toista kertaa. Tällä kertaa kyseessä oli yllätyspussihaaste. Tilasin yllätyspaketin yhteistyökumppanilta Noshilta. Paketti tuli keskiviikkona ja jännittyneenä odotin perjantaiaamua jolloin se olisi lupa avata.  Ja ihanuus mitä sieltä löytyi! Ihanaa keväistä pinkki-limesävyistä lintukangasta!

Koko päivän pyörittelin erilaisia ideoita mielessäni. Lopulta päädyin siihen, että tekisin kankaasta mekon: etu- ja takakappaleet lintukankaasta, hihat ja helma pinkistä trikoosta. Puoli tuntia ennen ompeluajan alkua visioni muuttui kuitenkin täydellisesti. Yhtäkkiä näin mielessäni kankaan ihanina legginsseinä. Ei siinä muu auttanut kuin vaihtaa suunnitelmat tyystin. 

Lopulta tuo pienin nukahti sitä verta myöhään, että ompeluaikaa jäi vain puolitoista tuntia kahden tunnin sijaan. Kaikki päärmäykset ja huolittelut jäivät tekemättä, ne tein seuraavana päivänä. Seuraavana päivänä laitoin vielä tunikaan taskun kun tyttö sitä toivoi. :)


Aivan hurmaavan ihana kangas.

Tässä vielä sovituskuvaa:


Noshilta jo kyselin, kuulemma helmikuussa tämä kangas tulee myyntiin. Täytyypi tilata niin nuorempikin saa jotakin ihanaa tästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti