lauantai 31. toukokuuta 2014

Jotain muuta kuin sipulia...

Eilen illalla oli taas ompeluryhmä Saumanvaran yllätyshaasteompelu. Yllätyskankaan lähetti tällä kertaa Royal-tuote.  Paketista paljastui trikookangas nimeltä Sipuli. Kankaan nähdessäni ensimmäinen ajatus oli "kääk", mutta oikeastaan heti minulle syntyi selkeä visio. Ei tullut sipulivaatetta. Näin kankaassa jotain aivan muuta.

Niin näki myös esikoinen. Hänen mielestä tämä oli "Aivan ihana marenkikangas, josta pitää tulla marenkimekko!". No. Ei tullut marenkimekkoa esikoiselle. 


Tykötarpeiksi projektiin päätyi keltainen resori, hopeaglittersilitysarkki ja ikean kangastussit. Ei muuta kun hommiin. Kerrankin aloitin työn jo heti klo 21 ja olin myös valmis aikataulun rajoissa, jopa loppusilitys oli tehty klo 23 mennessä. Jee!

Ja saanko esitellä: Sipuliprinsessa ja iloiset hovineidot!


Lieneekö syynä viime aikoina katsotut prinsessateemaiset elokuvat, vai mikä, mutta minä näin heti alusta alkaen kankaassa kasvoja. Ne piti vain piirtää esiin. 

Kaava mekkoon löytyy uusimmasta ottobresta. Tein kokoa 80cm meidän pienemmälle, vielä vähän reilu, mutta koska mekko niin hyvin passaa jo käyttöön. Taidan tehdä tällä mallilla pari muutakin mekkoa kesään.


Eiköhän tällä kelpaa hellepäivinä tepsutella. :)

<3


2 kommenttia: