lauantai 17. toukokuuta 2014

Ihania kettuja pienelle

Ystäväni pikkuinen poikavauva syntyi viikko sitten. Pääsimme tänään suloista pientä ihmettä ihastelemaan. Voi että! Ja onko mun oma vauvakin ollut niin pieni viime kesänä!

Sari Ahokaisen kettutrikoota tuli jo muutama viikko sitten tilattua juuri tätä pikkumiestä ajatellen. Suloinen kangas, ihastuin ja tykästyin siihen koko ajan sitä hypistellessä enemmän ja enemmän. Lopulta oli jo vaikea päättää että mitä siitä teen, etten vaan "pilaa" kangasta leikkelemällä ja keksimällä sen jälkeen mitä olisin voinut tehdä. Monista ideoista päädyin lopulta kahteen simppeliin juttuun joita voi käyttää yhdessä tai erikseen:


Helteisiä kesäpäiviä (niitähän tulee!) varten 62cm hihaton body. Vaikka vilpoisampia päivä- tai yöunia varten, tai toki muuten vain köllöttelyyn ja touhuamiseen. Kaavana Wasp Flight uusimmasta Ottobre-lehdestä (3/14).


Sitten helteisten kesäpäivän viilenevää iltaa vasten voi päälle vetästä tämän pitkähihaisen paidan. Kokona myös 62cm, kaavana Mint Ottobre 4/12.


<3

Ihana on pieni poika. Ihana oli hälle tehdä. Ihana oli häntä tänään nähdä. Ihana jatkossa seurata kasvuaan. Ihana elämää ihmetellä.

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti