keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Rainbow Dash -pinnitaulu


Tästä se inspiraatio ja into applikoinnin opetteluun lähti. Kummitytöllä oli vähän aikaa sitten nimipäivät, ja jostain sain vision tämänlaisesta nipsutaulusta. Ongelmahan oli suuri, kun applikoida en osannut (eikä sillä aikataululla olisi tullut mieleenkään harjoitellakaan), eikä sopivan värisiä silitysarkkejakaan kaapista löytynyt. Facebookin ompeluryhmässä huutelin taitureita apuun, ja ihana Emmi sitten lupasikin tämän Rainbow Dashin tehdä.

Kun sain valmiin aplikoidun ponin käsiini, tein homman helpomman osuuden, eli kiinnitin nuo valkoiset nauhat , ompelin kankaan kiinni pahviin ja laitoin Ikeasta hankittuihin kehyksiin.

Nappikauppa punahilkasta hankituilla välineillä tein sitten vielä hiusnipsut mukaan, ja tottakai niihinkin vähän blingblingiä piti saada.

Oma tyttöni oli sitten vähän vihreän värinen tämän nähdessään, ja ilmoitti hetken nieleskeltyään että hän haluaa kyllä sitten samanlaisen. Ja niinpä minä sitten totesin, että kai se pitää vielä yrittää. Saa nähdä nähdäänkö meillä tosiaan vielä itselläkin tämmöinen jonakin päivänä, itse tehtynä.

Emmille megakiitokset vielä!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti