torstai 15. toukokuuta 2014

Värikästä puuhaa

Ikeasta tein aivan huikean hienon löydön tässä taannoin. Edulliset ja hyväntuntuiset kangastussit ja "värityskuvakangasta". Tai meillä tuo kangas tuli värityskäyttöön. Tämän vajaa metrin palan parissa on jo muutamana sadepäivänä tai muuten tylsänä riittänyt puuhaa. 


Yhdessä tytön kanssa on levitetty lattialle sanomalehtien päälle kangas. Siinä sitten lattialla istutaan, väritetään ja rupatellaan. Molemmilla on mukavaa.


Kuvia tässä on vaikka kuinka paljon. Yksikään kuva ei ostamallani pätkällä toistu kahta kertaa. On linnoja (erilaisia), maaseutua, kukkia, merimaisemaa... Ihan ja vaikka ja mitä.


Väritettävää piisaa vaikka joka yksityiskohtaa ei värittäisikään.


Ainut väri mikä kangastussipaketista etenkin tytön mielestä puuttuu, on ruskea. Sitä olisi tarvittu vaikka kuinka moneen paikkaan: puun runkoon, kattoon, jonkun eläimen jalkoihin, vuoriin... Mutta ilman on nyt pärjättävä.


Ja mitä tästä lopulta tehdään - se selviää täällä blogissa myöhemmin, jahka tämä väritysprojekti on kokonaan valmis, silitetty ja kangas pesty. Idea ja suunnitelma on jo täysin valmiina. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti