keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lempparimekko

Eskarilaisella oli tänään eskarikuvaus. Ilmatkin kylmeni ja piti etsiä lämpösämpiä vaatteita jostain varaston perukoilta. Jotenkin unohtui se kun kulutin eilisillan vapaat hetket ompelemassa uusia vaatteita eskarikuvaan. Hups. Onneksi lämmintä löytyi päälle aamulla mutta pitänee sinne varastollekin keretä tässä jossakin välissä. Tänään vaan huvitti että nyt meni vähän metsään tämän äidin priorisoinnit - syysvaatteiden kaivaminen esiin vs. uudet vaatteet kuvaukseen... Hmm. :D 
No, loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin. :)

Tyttö valitsi itse kangaspinoista kankaan, juuri postissa tulleen Verson Puodin Maijat-joustocollegen. Ihana pinkki tyttökangas joka sulatti minunkin sydämen jo silloin kun kuosia vilauttelivat. Mekko siitä kuulemma pitäisi tehdä. Ja äiti ryhtyi toimeen. Kaavaksi valikoitui Ottobre 4/13 lehdestä kietaisuyläosainen mekko/tunika, jonka etukappaletta, kaula-aukkoa ja hihojen muotoa vähän uudelleenmuokkasin. Koko 122 leveydeltään mutta vähän pidempänä, vastannee 128 mittasta vaatetta.


Kaveriksi piirsin leggarikaavan vähän normia isommilla väljyyksillä, koska ajattelin että talven varalle voisi tehdä joustocollegesta leggareita. Leggarit kun ihan lempparihousuja tuolla tytöllä.. Ja sukkikset tarvitsee sitten jossakin vaiheessa mahtua alle kuitenkin. Näistä tuli nyt tämän mekon kaveriksi ihan tavispöksyt. Pinkit tikkaukset vaan. 


Tyttö tykkäs tästä niin kovasti, että kyseli jo että josko huomennakin saisi laittaa päälle ja mielellään myös ylihuomenna.. Ketsuppitahra vaan hartialla niin valitettavasti pitää kyllä pestä ennen seuraavaa käyttöä ja se ei nyt ihan huomiseksi onnistunut kun ilta meni muissa kiireissä kuin pyykinpesussa... :)

Kuva on tärähtänyt mutta kaipa siitä näkee että hyvin sopi. :)


<3

2 kommenttia: