maanantai 22. syyskuuta 2014

Pienelle prinsessalle

Viime lauantaina "piipahdin" (= pyörin loputtoman kauan yrittäen tehdä päätöksiä) Majapuun avoimissa ovissa. Paikkahan oli täynnä ihanuuksia, mutta onnistuin lopulta välttelemään suurimmat houkutukset ja pääosin pysymään tarpeellisissa hankinnoissa.

Mukaan tarttui kuitenkin pieni pala uutta kruunu-kuosia, joka oli ensi kertaa myynnissä tuolla avoimissa ja verkkokauppaan se näyttäisi tulevan huomenna myyntiin (näin facebook :D minulle kertoi..) Tällä ei kai vielä ole edes virallista nimeä, sekin julkistetaan huomenna.

Kangas päätyi ompelukseen joka on sävyiltään mulle ehkä melko epätyypillinen. Kerrankin jätin pinkin ja vaaleanpunaisen ja violetin ja ja ja... ...sikseen ja tein pienemmälle prinsessalleni mekon jossa on vaaleansiniset kanttaukset. 

Kaava oma, koko arviolta n. 74/80. 

Edestä:


Takaa:
(tässä näkyy toisella olalla olevat nepparit vähän.. täytyy testailla mahtuisiko pää ilman niitäkin)


Voihan sen rusetin toki eteenkin laittaa...


Tuo rusettinauha ei ole vielä missään kiinni. Vaatinee ehkä vielä jotkut "kujat" jotta pysyy paikoillaan käytössä...?

Keskellä edessä olevaan kruunuun silitin Pikkupiltiltä ostetut timangit:


Ja helmaan vähän pitsiä, jonka kiinnitin ihan tarkoituksella tuolla vaaleansinisellä langalla, tulee vähän sävyä ja erottuu vähän sieltä eri tavoin.


<3

2 kommenttia:

  1. Katsoin tätä samaa kangasta; on kaunis. En hahmottanut, että kruunut ovat noin isoja. Toi dimangi-idea kruunuun on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) mä oon ihastunut noihin dimangeihin. Niitä tulee laitettua vähän joka paikkaan. :D

      Poista